Webinar

Proficy Operations Hub 2024 for systemintegratører

Trenger kundene dine å kunne analysere produksjonsdata raskt etter et problem er oppdaget? Er det behov for å kunne dele informasjon om produksjonsprosess og operasjoner med andre roller enn OT-personell? 

17. oktober inviterer GE Vernova til webinar tilpasset deg som er systemintegratør. Her vil du få se hvordan du enkelt kan bygge HTML5-baserte dashbord med Proficy Operations Hub, som gir tilgang til informasjon om produksjonsprosessen for analyse og beslutningstaking på tvers av hele virksomheten.

I tillegg vil du få en presentasjon av de nye funksjonene i Proficy Operations Hub 2024, inkludert:

  • Å kjøre Operations Hub i Containerized AWS.
  • High Availability Clustering – sikre høy pålitelighet og minimal nedetid med flere servere som jobber sammen for å sikre at Operations Hub forblir tilgjengelig dersom en server svikter.
  • Distortion-free Scalability – hvordan Operations Hub kan skaleres og håndtere økt belastning uten at det påvirker ytelse, kvalitet eller presisjon. 
  • Click Zoning – med HMI/brukergrensesnittet inndelt i soner kan ineffektiv bruk eller flaskehalser enkelt identifiseres.
  • Global Trend Card Integration – Integrer datapunkter fra forskjellige kilder inn i ett enkelt dashbord.
  • Og mye mer!

17. oktober kl. 17:00

Datavisualisering med Proficy Operations Hub

Proficy Operations Hub

Proficy Operations Hub er et dashbordverktøy for datavisualisering, trending og analyse av prosess- og produksjonsdata. Dashbord bygges raskt og enkelt med «drag & drop», – helt uten kode! Programvaren er webbasert, som gir tilgang når og hvor som helst.

Flere nyheter