Produktoppdatering

Proficy Historian 2024: Sikker dataoverføring og sentral administrasjon

I Proficy Historian 2024 fokuserer GE Vernova på ytterligere sikring av dataoverføring og sentral administrasjon. Det inkluderer:  

  • Forbedret sikkerhet og skalerbarhet, samt forbedringer av Collectors, API-er og Cloud. 
  • Enklere administrasjon med forbedringer i Configuration Hub.
  • Forbedringer i Sparkplug B-MQTT, prediktiv trending, Quicksight Q-grensesnitt i AWS og mer.
Proficy Historian 2024

Tidsseriedata er grunnlaget for Smart Factory

Registrering og lagring av tidsseriebasert prosessdata har bare blitt viktigere med årene. Med et bredt utvalg av Data Collectors gir Proficy Historian muligheten til å samle inn data fra mange ulike datakilder og lagre dem sentralt. I dag er også datatilgang til Data Lakes stadig viktigere, slik at prosessdataene kan brukes i Machine Learning og Analytics. 

Sikker dataoverføring via
Mutual-TLS

For ytterligere sikring av forbindelsen mellom Data Collector og den sentrale Historian-serveren, gjør denne versjonen det mulig å bruke Mutual-TLS-autentisering. Mutual TLS tar Transport Layer Security-protokollen til neste nivå ved å autentisere begge sider av klient-server-tilkoblingen før kommunikasjon utveksles. Dette sikrer at data fra rett kilde også havner på rett server.

Standardrapporter i
Configuration Hub

Proficy Historian 2024 kommer med en rekke dashbord-rapporter, som gir bedre innsikt i systemstatus. Med et tastetrykk i konfigurasjonsmiljøet Configuration Hub vil du raskt få innsikt i taggene som for eksempel ikke genererer data eller som genererer dårlige verdier.

Få en gjennomgang av alle nye funksjoner og ytelsesforbedringer:

Bruker du allerede
Proficy Historian?

Vil du oppdatere til den nye versjonen? Kontakt oss så hjelper vi deg!

Proficy Historian 2024 datasheet
Last ned datablad
Flere nyheter