Event

ROB-EX DAGEN 2024

ROB-EX inviterer alle produksjonsbedrifter til ROB-EX DAGEN onsdag 6. november 2024.

Bli med på ROB-EX DAGEN 2024

ROB-EX DAGEN er Nordens største event om produksjonsplanlegging, og arrangeres årlig av ROB-EX A/S. Dagen er for produksjonsbedrifter i alle bransjer, – både for deg som allerede bruker ROB-EX, og for deg som vurderer å ta i bruk ROB-EX.

Gjennom dagen vil det være et spennende opplegg, inkludert foredrag med bransjeeksperter, workshops med use cases og tid for diskusjon og kunnskapsdeling om produksjonsplanlegging mellom deltagerne.

«ROB-EX DAGEN gjør det enkelt å bli oppdatert på nyheter og fremtidsplaner rundt ROB-EX, og jeg kan stille spørsmål og få svar underveis. Jeg drar alltid hjem med ny inspirasjon til innovasjon og utvikling». 
– Malou Carstens Clausen, Production Planner, Palsgaard A/S

Program for ROB-EX DAGEN 2024

I løpet av dagen vil du få høre om nye, kommende funksjoner i ROB-EX, samt delta på ulike workshops. På workshopene vil ROB-EX-brukere dele sine erfaringer sammen med ROB-EX’s spesialister.

Emner for årets workshops: 

  • Planlegging i ROB-EX i samspill med ERP
  • Planlegging i ROB-EX Web Planner
  • Hvordan sikrer man et godt arbeidsmiljø når man innfører et nytt IT-system? 
  • ROB-EX Operator
  • Hvordan kan optimalisert produksjonsplanlegging være med å sikre din bedrifts konkurransefordel? (tilpasset deg som ikke har ROB-EX)
  • Introduksjon til ROB-EX-systemet (tilpasset deg som ikke har ROB-EX)

Hver deltager velger to workshops de ønsker å delta på i løpet av dagen.

To av workshopene er tilpasset deg som ikke har ROB-EX. Her vil du bli introdusert for ROB-EX A/S som partner, og hvordan du kan skape verdi og konkurransefortrinn med bedre planlegging. Det vil også bli vist en demo.

Alle fra ROB-EX A/S vil være tilgjengelige for en prat i pausene. Du kan også avtale et individuelt møte med en ROB-EX-spesialist. 

«ROB-EX DAGEN er en god mulighet til å se nærmere på hvilke verdier og konkurransefordeler et planleggingssystem kan tilføre bedriften. Det er også en unik mulighet både for deg som ROB-EX-bruker og andre interesserte å møte alle fra ROB-EX A/S og hverandre for å dele erfaringer med systemet».
– Kristian Skytt Mikkelsen, Sales Director, ROB-EX A/S


Praktisk info

Dato og tid: 6. november 2024 kl. 09:00-15:00
ROB-EX-teamet står klare med frokost fra klokka 07:30

Sted: Trinity Hotel og Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Eventet er gratis, og det vil være full servering hele dagen. Du kan gjerne delta sammen med flere kollegaer fra din bedrift. Det er begrenset antall plasser, så meld deg på allerede nå for å sikre din plass!

Detaljert program vil sendes ut senere til alle påmeldte.


ROB-EX feirer 25 år! 🎈

I år er det 25 år siden Hans Jørgen Lyngaard, Jens Bjerregård, Christian Svenstrup og Axel S. Vestergaard startet ROB-EX A/S. Dette vil feires i løpet av ROB-EX DAGEN! Vi gratulerer og takker for et godt samarbeid gjennom 25 år!

Vil du vite mer om ROB-EX?

Kontakt oss for en prat om produksjonsplanlegging, eller se produktsiden vår.

Flere nyheter